Omgeving in Apeldoorn en omgeving

Volg ons:

Nu hulp nodig? Bel ons!

JD Montage & Riooltechniek verwelkomt een nieuwe graafmachine

JD Montage & Riooltechniek zet een nieuwe stap vooruit met de toevoeging van een gloednieuwe graafmachine aan hun assortiment apparatuur. Binnen twee weken zal deze geavanceerde machine officieel tot hun werkuitrusting behoren. Hierdoor kan het bedrijf een breder scala aan diensten aanbieden en klanten nog beter bedienen.

De komst van deze graafmachine markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor JD Montage & Riooltechniek. Met de machine breidt het bedrijf zijn diensten uit met klein grondverzet, waarmee ze een breder spectrum aan klanten kunnen bedienen.

De nieuwe machine biedt veelzijdige mogelijkheden:

  1. Graven van riolering: Een kernaspect van het bedrijf. Met de graafmachine zal het leggen en vervangen van rioleringen nog efficiënter verlopen.
  2. Uitgraven van tuintjes: Ideaal voor huiseigenaren die hun tuin willen renoveren. Deze machine versnelt en optimaliseert het uitgraafproces.
  3. Graven van een sloot of vijver: Of het nu gaat om een sierlijke vijver of een functionele sloot, de nieuwe graafmachine klus is in een handomdraai geklaard.

Met deze toevoeging kan JD Montage & Riooltechniek een nog breder scala aan diensten aanbieden en hun efficiëntie verhogen. Voor klanten betekent dit een snellere projectvoltooiing, verhoogde nauwkeurigheid en de zekerheid dat ze werken met een bedrijf dat investeert in de nieuwste technologie om topkwaliteit service te leveren.

Of u nu een rioolprobleem heeft, uw tuin wilt renoveren of droomt van een nieuwe vijver, JD Montage & Riooltechniek staat voor u klaar.

Over Ons

Bij ons kun je terecht voor rioolservice, keukeninstallatie, badkamerinstallatie, elektrisch werk, loodgieterswerk, kleine woningrenovaties, met een ruime ervaring van 18 jaar. Daarbuiten hebben we ruim ervaring in riool ontstoppen en het vervangen van riolering.

Recente berichten

Volg ons

× Hulp nodig? 24/7 online