Omgeving in Apeldoorn en omgeving

Volg ons:

Nu hulp nodig? Bel ons!

Ratten Probleem

Muizen en ratten bestrijden: professionele dienstverlening

Muizen en ratten die in uw huis of op uw zakelijke terrein rondlopen, kunnen erg vervelend zijn. Dit herkent u misschien aan het schuren, het knagen en de onplezierige geur. Het is zeer raadzaam om dit probleem onmiddellijk aan te pakken. Het elimineren van muizen en ratten kan een lastige klus zijn die om kennis, ervaring en een flinke dosis doortastendheid vraagt. Wij zijn professionele ongediertebestrijders die u met plezier van dienst zijn bij het oplossen van dit probleem.

Bereikbaarheid 24 uur per dag, 7 dagen per week

Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om u snel te helpen als u last heeft van muizen of ratten in uw woning of zakelijke pand. Daarom zijn we dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. We staan klaar om uw probleem zo snel en effectief mogelijk op te lossen.

Onze aanpak: detecteren, preventieve maatregelen nemen en bestrijden

Onze aanpak bij het elimineren van muizen en ratten is zeer doeltreffend en efficiƫnt. We stellen eerst de oorzaak van het probleem vast. Waar bevinden zich de kieren en gaten in uw woning of zakelijke pand? Als het gaat om een rattenplaag, onderzoeken we de riolering. We bekijken eveneens hoe u omgaat met bijvoorbeeld de opslag van afval en andere spullen. Zo kunnen we specifieke preventieve maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

Om herhaling te voorkomen, nemen wij bij het bestrijden van muizen en ratten preventieve maatregelen. Zo dichten we bijvoorbeeld openingen met strips of gaas met PUR-schuim. Als er sprake is van een kapotte riolering, zorgen we voor de reparatie. Daarnaast geven we u advies over wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat het probleem zich herhaalt. Denk bijvoorbeeld aan het direct afvoeren van vuilniszakken en het buiten het pand plaatsen van vuilcontainers die op tijd geleegd worden. Het kan ook verstandig zijn om begroeiing tegen het huis of pand te verwijderen. Op deze manier kunnen we de kans op een nieuwe plaag tot een minimum beperken.

We zetten lokaasdoosjes met gif neer om de muizen of ratten te bestrijden. Wij willen onze werkzaamheden goed en snel uitvoeren, zonder u last te bezorgen.

Neem vandaag contact op voor muizen of ratten problemen!

Wacht niet te lang om tegen muizen en ratten in uw woning of zakelijke pand op te treden. Neem onmiddellijk contact met ons op en wij zullen gezamenlijk de urgentie bespreken en een afspraak maken om het probleem op te lossen. Of u nu een individu bent of een onderneming heeft, wij bieden altijd professionele en discrete diensten. Onze deskundige ongediertebestrijders zijn er klaar voor om snel en efficiƫnt te handelen. Wanneer u niet actief bent, kunnen er onvoorziene problemen optreden. Twijfel dus niet en neem nu contact met ons op!
× Hulp nodig? 24/7 online